SharePoint Fest Conference 2019 Agenda

(2020 Agenda coming soon!)

Monday, 4/29/2019

Room 145A Room 145B Room 147A Room 147B Room 149AB Room 150A Room 150B Room 152A Room 152B Room 154AB Room 156
8:00am
Lobby
8:00 AM — 60 min

Registration and Morning Refreshments

9:00am
10:45am
Lobby
10:45 AM — 15 min

Coffee Break

12:30pm
Lobby
12:30 PM — 60 min

Lunch

1:30pm
2:45pm
Lobby
2:45 PM — 15 min

Afternoon Refreshments

Tuesday, 4/30/2019

Room 145A Room 145B Room 147A Room 147B Room 149AB Room 150A Room 150B Room 152A Room 152B Room 154AB Room 156
8:00am
Lobby
8:00 AM — 60 min

Registration and Morning Refreshments

9:00am
10:45am
Lobby
10:45 AM — 15 min

Coffee Break

12:30pm
Lobby
12:30 PM — 60 min

Lunch

1:30pm
2:45pm
Lobby
2:45 PM — 15 min

Afternoon Refreshments

Wednesday, 5/1/2019

Room 145A Room 145B Room 147A Room 147B Room 149AB Room 150A Room 150B Room 152A Room 152B Room 154AB
7:00am
Lobby
7:00 AM — 75 min

Registration and Morning Refreshments

8:15am
9:40am
10:50am
Room 146ABC
10:50 AM — 30 min

Expo Hall Opens & Coffee Break

11:20am
12:30pm
Room 146ABC
12:30 PM — 60 min

Lunch Break in Expo Hall

1:30pm
2:40pm
Room 146ABC
2:40 PM — 20 min

Afternoon Break in Expo Hall

3:00pm
4:20pm
5:30pm

Thursday, 5/2/2019

Room 145A Room 145B Room 147A Room 147B Room 149AB Room 150A Room 150B Room 152A Room 152B Room 154AB
8:00am
Lobby
8:00 AM — 60 min

Registration and Morning Refreshments

9:00am
10:10am
Room 146ABC
10:10 AM — 20 min

Coffee Break in Expo Hall

10:30am
11:40am
Room 146ABC
11:40 AM — 90 min

Extended Lunch Break in Expo Hall

12:40pm
1:20pm
2:40pm
3:50pm
Room 146ABC
3:50 PM — 30 min

Afternoon Break in Expo Hall

4:20pm
6:00pm
Room 145A
6:00 PM – 8:30 pm

User Group Meeting - Panel Discussion

Friday, 5/3/2019

Room 145A Room 145B Room 147A Room 147B Room 149AB Room 150A Room 150B Room 152A Room 152B Room 154AB
8:00am
Lobby
8:00 AM — 60 min

Registration and Morning Refreshments

9:00am
10:10am
Room 146ABC
10:10 AM — 30 min

Coffee Break in Expo Hall

10:40am
11:50am
Room 146ABC
11:50 AM — 70 min

Lunch Break - Expo Hall & Sponsor Prize Giveaways

1:00pm
2:20pm
3:40pm
Call for Speakers powered by Sessionize.com icon-company icon-blog icon-linkedin icon-other icon-twitter